Published by Research Institute of Brewing and Malting, Plc.
Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618
Advertisment

Archive

2016201520142013201220112010200920082007

11-121097-8654321

Kvasný průmysl obálka Issue content 7-8/2011

Chloupek O., 2011:
History of malting barley breeding in Czech Republic..
Kvasny Prum. 57(7-8): 180-181. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Mikyška A., Hartman I., Hašková D., 2011:
Polyphenol compounds and antioxidative properties of barley varieties recommended for Czech beer.
Kvasny Prum. 57(7-8): 182-189. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Melišová L., Holková L., Bradáčová M., 2011:
The effect of plant defense response to drought on selected yield parameters in barley.
Kvasny Prum. 57(7-8): 190-195. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Ehrenbergerová J., Pluháčková H., Bradáčová M., Březinová Belcredi N., Benešová K., Vaculová K., 2011:
Changes in vitamin E content and activity as a response to abiotic stress in spring barley varieties.
Kvasny Prum. 57(7-8): 196-202. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Kmoch M., Šafránková I., Holková L., Pokorný R., Marková J., 2011:
Fungi of Fusarium sp. in naturally infected malting barley varieties/lines ( Hordeum vulgare L.) and their identification and quantification by the real-time PCR method.
Kvasny Prum. 57(7-8): 203-208. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Kostelanská M., Zachariášová M., Džuman Z., Hajšlová J., Ehrenbergerová J., Cerkal R., Vaculová K., Mikyška A., Psota V., 2011:
Fusarium mycotoxins in spring barley and their occurrence within the technological chain barley-malt-beer.
Kvasny Prum. 57(7-8): 209-214. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Benešová K., Psota V., Mikulíková R., Běláková S., Svoboda Z., 2011:
Pathogenic metabolites in barley caryopses and their effect on quality of malting barley and malt.
Kvasny Prum. 57(7-8): 215-218. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Macháň P., Ehrenbergerová J., Klímová E., Benešová K., Vaculová K., 2011:
Non-starch polysaccharides in the set of spring barley varieties.
Kvasny Prum. 57(7-8): 219-222. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Hřivna L., Radoch T., Gregor T., Šottníková V., Cerkal R., Ryant P., Prokeš J., 2011:
Influence of application N and S on the chemical composition of barley corn and malt.
Kvasny Prum. 57(7-8): 223-230. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Mikulíková R., Svoboda Z., Benešová K., Běláková S., 2011:
Use of modern analytical SPDE and TDAS methods for the analysis of sulphur volatile flavors.
Kvasny Prum. 57(7-8): 231-235. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Gregor T., Cerkal R., Hřivna L., Šottníková V 2011:
Determination of extract in barley grain by the enzymatic way.
Kvasny Prum. 57(7-8): 236-241. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Šottníková V., Psota V., Gregor T., Sachambula L., 2011:
Germination dynamics during post harvest maturation of malting barley.
Kvasny Prum. 57(7-8): 242-245. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Hartman I., Fišerová H., Helánová A., Prokeš J., Hartmann J., 2011:
Influencing malt quality by exogenous ethylene application performed in the course of post-harvest ripening of barley grain.
Kvasny Prum. 57(7-8): 246-252. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Psota V., Čmelík R., Sachambula L., 2011:
The Effect of Malting Conditions on Dextrin Contents in Beer Production Intermediates.
Kvasny Prum. 57(7-8): 253-259. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Benkovská D., Flodrová D., Psota V., Bobáľová J., 2011:
Influence of the brewing process on the barley protein profile.
Kvasny Prum. 57(7-8): 260-265. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Pluháčková H., Ehrenbergerová J., Kretek P., Kocourková B., 2011:
Hop essential oils in the selected varieties from differently old hop yards.
Kvasny Prum. 57(7-8): 266-271. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Jelínek L., Dolečková M., Hudcová T., Karabín M., Dostálek P., 2011:
Profilling of czech hop varieties by means of analyses of α- and β-bitter acids, essential oils and polyphenols.
Kvasny Prum. 57(7-8): 272-276. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Sigler K., Matoulková D., 2011:
Stress responses in brewing yeast.
Kvasny Prum. 57(7-8): 277-284. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Kubizniaková P., 2011:
Possible use of Collection VUPS yeasts for the HGB technology.
Kvasny Prum. 57(7-8): 285-289. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Dostálek P., Kotlíková B., Fiala J., Jelínek L., Černý Z., Čásenský B., Mikulka J., 2011:
Stabilizers for increased colloidal stability of beer.
Kvasny Prum. 57(7-8): 290-295. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Krofta K., Patzak J., 2011:
Investigation of Czech hop varieties authenticity by means of chemical and genetic analyses.
Kvasny Prum. 57(7-8): 296-304. ISSN 0023-5830.
Abstract Fulltext Kvasný průmysl 7-8/2011
Copiright © racek & ivo 2011. All rights reserved.