Kvasný Průmysl, 1956 (roč. 2), číslo 11
Mikroflora ječmene a sladu.Recenzovaný článek
L. DOHNAL
Kvasny Prum. 1956; 2(11): 243-248 | DOI: 10.18832/kp1956062
není k dispozici
Stabilizace piva filtrací a sterilním plněním.Recenzovaný článek
J. HUMMELA, R. CHLEBEČEK
Kvasny Prum. 1956; 2(11): 249-252 | DOI: 10.18832/kp1956063
není k dispozici
Odlučovače přiboudliny používané v sovětském lihovarském průmyslu.Recenzovaný článek
B. MELICHAR
Kvasny Prum. 1956; 2(11): 253-256 | DOI: 10.18832/kp1956064
není k dispozici
Výsledky pokusné výroby octa submersním kvašením.Recenzovaný článek
J. KOŠŤÁL
Kvasny Prum. 1956; 2(11): 256-257 | DOI: 10.18832/kp1956065
není k dispozici