Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1956 (roč. 2), číslo 11

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1956 (roč. 2), číslo 11

    Mikroflora ječmene a sladu.Recenzovaný článek

    L. DOHNAL

    Kvasny Prum. 1956; 2(11): 243-248 | DOI: 10.18832/kp1956062  

    není k dispozici

    Stabilizace piva filtrací a sterilním plněním.Recenzovaný článek

    J. HUMMELA, R. CHLEBEČEK

    Kvasny Prum. 1956; 2(11): 249-252 | DOI: 10.18832/kp1956063  

    není k dispozici

    Odlučovače přiboudliny používané v sovětském lihovarském průmyslu.Recenzovaný článek

    B. MELICHAR

    Kvasny Prum. 1956; 2(11): 253-256 | DOI: 10.18832/kp1956064  

    není k dispozici

    Výsledky pokusné výroby octa submersním kvašením.Recenzovaný článek

    J. KOŠŤÁL

    Kvasny Prum. 1956; 2(11): 256-257 | DOI: 10.18832/kp1956065  

    není k dispozici


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.