Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1961 (roč. 7), číslo 11

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1961 (roč. 7), číslo 11

    Pokusy s giberelinem ve sladařském a pivovarském průmyslu.Recenzovaný článek

    J. MAŠTOVSKÝ, V. KAREL

    Kvasny Prum. 1961; 7(11): 241-244 | DOI: 10.18832/kp1961034  

    není k dispozici

    Bakteriální amylolytické preparáty.Recenzovaný článek

    O. BENDOVÁ

    Kvasny Prum. 1961; 7(11): 244-247 | DOI: 10.18832/kp1961035  

    není k dispozici

    Vplyv substrátu na skvasovanie cukrov dvomi rôznymi typmi pekárskeho droždia.Recenzovaný článek

    A. GINTEROVÁ, V. STUCHLÍK, L. MITTERHAUSZEROVÁ

    Kvasny Prum. 1961; 7(11): 248-253 | DOI: 10.18832/kp1961036  

    není k dispozici


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.