Kvasný Průmysl, 1961 (roč. 7), číslo 4
Technický rozvoj v nové organizaci pivovarsko-sladařského průmyslu.Recenzovaný článek
J. TARANT
Kvasny Prum. 1961; 7(4): 73-75 | DOI: 10.18832/kp1961014
není k dispozici
Směrná čísla potřeby a odpadu vody pro pivovary a sladovny.Recenzovaný článek
V. POSPͩIL
Kvasny Prum. 1961; 7(4): 75-77 | DOI: 10.18832/kp1961015
není k dispozici
Vz»ah medzi endogennou respiráciou a trvanlivos»ou pekárskeho droľdia.Recenzovaný článek
L. MITTERHAUSZEROVÁ, A. GINTEROVÁ, V. STUCHLÍK
Kvasny Prum. 1961; 7(4): 78-80 | DOI: 10.18832/kp1961016
není k dispozici
Výroba kyseliny mléčné ze sacharózy.Recenzovaný článek
V. KRUMPHANZL, J. DYR
Kvasny Prum. 1961; 7(4): 81-83 | DOI: 10.18832/kp1961017
není k dispozici