Kvasný Průmysl, 1965 (roč. 11), číslo 10
Vliv kyseliny giberelové na vysokomolekulární bílkoviny sladu.Recenzovaný článek
V. KAREL
Kvasny Prum. 1965; 11(10): 217-220 | DOI: 10.18832/kp1965029
není k dispozici
Pivovarství v Japonsku.Recenzovaný článek
F. HLAVÁČEK
Kvasny Prum. 1965; 11(10): 221-227 | DOI: 10.18832/kp1965030
není k dispozici
Přímé chromatografické stanovení organických kyselin, vznikajících při tvorbě kyseliny citrónové zkvašováním melasových roztoků plísní Aspergillus niger.Recenzovaný článek
L. SEICHERT
Kvasny Prum. 1965; 11(10): 229-230 | DOI: 10.18832/kp1965031
není k dispozici
Sledování trvanlivosti pasterovaných nealkoholických nápojů.Recenzovaný článek
H. TRNKOVÁ, L. ŠTROBLOVÁ
Kvasny Prum. 1965; 11(10): 231-234 | DOI: 10.18832/kp1965032
není k dispozici