Kvasný Průmysl, 1967 (roč. 13), číslo 6
Příprava mladiny kontinuálním dekokčním způsobem III. Využití škrobnatých surogátů a zeleného sladu.Recenzovaný článek
J. MOŠTEK, J. DYR, M. NOVÁK
Kvasny Prum. 1967; 13(6): 121-126 | DOI: 10.18832/kp1967016
není k dispozici
K přítomnosti coliformních mikroorganismů nebo skupiny Escherichia v pivě.Recenzovaný článek
J. URBÁNEK, O. ŠAFR, F. LAŠTŮVKA
Kvasny Prum. 1967; 13(6): 127-131 | DOI: 10.18832/kp1967017
není k dispozici
Nový surovinový zdroj v kvasném průmyslu - nafta.Recenzovaný článek
J. MARTÍNKOVÁ, J. DYR, V. KRUMPHANZL
Kvasny Prum. 1967; 13(6): 132-135 | DOI: 10.18832/kp1967018
není k dispozici