Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1967 (roč. 13), číslo 6

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1967 (roč. 13), číslo 6

    Příprava mladiny kontinuálním dekokčním způsobem III. Využití škrobnatých surogátů a zeleného sladu.Recenzovaný článek

    J. MOŠTEK, J. DYR, M. NOVÁK

    Kvasny Prum. 1967; 13(6): 121-126 | DOI: 10.18832/kp1967016  

    není k dispozici

    K přítomnosti coliformních mikroorganismů nebo skupiny Escherichia v pivě.Recenzovaný článek

    J. URBÁNEK, O. ŠAFR, F. LAŠTŮVKA

    Kvasny Prum. 1967; 13(6): 127-131 | DOI: 10.18832/kp1967017  

    není k dispozici

    Nový surovinový zdroj v kvasném průmyslu - nafta.Recenzovaný článek

    J. MARTÍNKOVÁ, J. DYR, V. KRUMPHANZL

    Kvasny Prum. 1967; 13(6): 132-135 | DOI: 10.18832/kp1967018  

    není k dispozici


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.