Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 12

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 12

    Pivovarská hodnota chmelů ze sklizně 1971.Recenzovaný článek

    M. VANČURA

    Kvasny Prum. 1971; 17(12): 265-268 | DOI: 10.18832/kp1971033  

    If the percentage of all kinds of resins is taken as a grading criterion, the quality of hops of 1971 harvest can be classified as very satisfactory. It is practically the same as in 1970. The series of tests which have been carried out conform that - owing to somewhat higher percentage of bitter acids - the amount of hops required for hopping can be reduced / as compared with present rates - by  roughly 5%. This reduction is practical only in breweries using fresh hops. As frech should be considered hops resins does not exceed 15% [of the total amount of resins].

    Předběžná zpráva o jakosti sladovnických ječmenů letošní sklizně.Recenzovaný článek

    M. TRKAN

    Kvasny Prum. 1971; 17(12): 269-271 | DOI: 10.18832/kp1971034  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém

    Rychlá mikrobiologická kontrola sirupů mikrobitesty PRPM.Recenzovaný článek

    L. ŠVORCOVÁ

    Kvasny Prum. 1971; 17(12): 279-282 | DOI: 10.18832/kp1971035  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.