Kvasný Průmysl, 1962 (roč. 8), číslo 9
Typizácia pivovarských a vínnych kvasiniek.Recenzovaný článek
A. KOCKOVÁ-KRATOCHVÍLOVÁ
Kvasny Prum. 1962; 8(9): 193-195 | DOI: 10.18832/kp1962029
není k dispozici
Předpověď extraktu sladu z rozboru ječmene.Recenzovaný článek
L. DOHNAL
Kvasny Prum. 1962; 8(9): 196-198 | DOI: 10.18832/kp1962030
není k dispozici
Využití odpadních vod s vysokým obsahem mastných kyselin k výrobě kvasničných bílkovin (I. sdělení).Recenzovaný článek
J. BARTA, E. HUDCOVÁ
Kvasny Prum. 1962; 8(9): 199-202 | DOI: 10.18832/kp1962031
není k dispozici
Biologické podklady jakosti šumivých vín.Recenzovaný článek
J. BLAHA
Kvasny Prum. 1962; 8(9): 203-205 | DOI: 10.18832/kp1962032
není k dispozici
Průtokový způsob výroby sycených nápojů.Recenzovaný článek
P. FILKA, I. ZELENKA
Kvasny Prum. 1962; 8(9): 206-209 | DOI: 10.18832/kp1962033
není k dispozici