Kvasný Průmysl, 1964 (roč. 10), číslo 6
Rozdiel medzi Saccharomyces cerevisiae a jeho varietou ellipsoideus.Recenzovaný článek
A. KOCKOVÁ-KRATOCHVÍLOVÁ, M. FISCHEROVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(6): 121-126 | DOI: 10.18832/kp1964020
není k dispozici
Paletizace bez palet.Recenzovaný článek
J. LOOS
Kvasny Prum. 1964; 10(6): 126-129 | DOI: 10.18832/kp1964021
není k dispozici
Obsah rôznych foriem vody v pekárskych kvasniciach v súvislosti s ich aglutináciou.Recenzovaný článek
A. GINTEROVÁ, L. MITTERHAUSZEROVÁ, O. JANOTKOVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(6): 129-131 | DOI: 10.18832/kp1964022
není k dispozici
Stabilizácia tokajských výberov voči biologickým zákalom.Recenzovaný článek
E. MINÁRIK
Kvasny Prum. 1964; 10(6): 131-133 | DOI: 10.18832/kp1964023
není k dispozici
Mikrobiologický průzkum sodovkárenské výroby.Recenzovaný článek
L. NOVÁKOVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(6): 134-136 | DOI: 10.18832/kp1964024
není k dispozici