Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1964 (roč. 10), číslo 6

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1964 (roč. 10), číslo 6

    Rozdiel medzi Saccharomyces cerevisiae a jeho varietou ellipsoideus.Recenzovaný článek

    A. KOCKOVÁ-KRATOCHVÍLOVÁ, M. FISCHEROVÁ

    Kvasny Prum. 1964; 10(6): 121-126 | DOI: 10.18832/kp1964020  

    není k dispozici

    Paletizace bez palet.Recenzovaný článek

    J. LOOS

    Kvasny Prum. 1964; 10(6): 126-129 | DOI: 10.18832/kp1964021  

    není k dispozici

    Obsah rôznych foriem vody v pekárskych kvasniciach v súvislosti s ich aglutináciou.Recenzovaný článek

    A. GINTEROVÁ, L. MITTERHAUSZEROVÁ, O. JANOTKOVÁ

    Kvasny Prum. 1964; 10(6): 129-131 | DOI: 10.18832/kp1964022  

    není k dispozici

    Stabilizácia tokajských výberov voči biologickým zákalom.Recenzovaný článek

    E. MINÁRIK

    Kvasny Prum. 1964; 10(6): 131-133 | DOI: 10.18832/kp1964023  

    není k dispozici

    Mikrobiologický průzkum sodovkárenské výroby.Recenzovaný článek

    L. NOVÁKOVÁ

    Kvasny Prum. 1964; 10(6): 134-136 | DOI: 10.18832/kp1964024  

    není k dispozici


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.