Kvasný Průmysl, 1964 (roč. 10), číslo 9
Chmelová tříslovina - Flavonoly některých našich a zahraničních odrůd chmele (II. sdělení).Recenzovaný článek
J. HUBÁČEK, M. TROJNA
Kvasny Prum. 1964; 10(9): 193-196 | DOI: 10.18832/kp1964027
není k dispozici
Kontinuální výroba sladu - Vývoj pokusného zařízení a stanovení technologického postupu (1. část).Recenzovaný článek
Z. ŠAUER
Kvasny Prum. 1964; 10(9): 197-199 | DOI: 10.18832/kp1964028
není k dispozici
Vplyv prekvasenej zápary na aglutináciu kvasníc.Recenzovaný článek
A. GINTEROVÁ, L. MITTERHAUSZEROVÁ, O. JANOTKOVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(9): 207-208 | DOI: 10.18832/kp1964029
není k dispozici