Kvasný Průmysl, 1966 (roč. 12), číslo 6
Vlastnosti některých enzymových preparátů z Aspergillů, jejich vliv na bílkoviny a prokvašení piva.Recenzovaný článek
J. HUMMEL
Kvasny Prum. 1966; 12(6): 121-124 | DOI: 10.18832/kp1966022
není k dispozici
Rychlé metody stanovení vlhkosti ječmene.Recenzovaný článek
A. DOLEŽALOVÁ, H. VRTĚLOVÁ
Kvasny Prum. 1966; 12(6): 125-131 | DOI: 10.18832/kp1966023
není k dispozici
Stanovení amoniakálního dusíku a fosfátů jedinou stupňovou titrací.Recenzovaný článek
R. KUBÍČEK
Kvasny Prum. 1966; 12(6): 134-137 | DOI: 10.18832/kp1966024
není k dispozici
Průmyslová výroba plísňových glukogenních amyláz.Recenzovaný článek
M. KULHÁNEK
Kvasny Prum. 1966; 12(6): 138-139 | DOI: 10.18832/kp1966025
není k dispozici