Kvasný Průmysl, 1967 (roč. 13), číslo 12
K historii pivovaru a vývoji technologie v plzeňském Prazdroji.Recenzovaný článek
I. HLAVÁČEK
Kvasny Prum. 1967; 13(12): 267-272 | DOI: 10.18832/kp1967033 
není k dispozici
Fyzikálně chemické a organoleptické změny při dokvašování a zrání piva.Recenzovaný článek
B. D. HARTONG
Kvasny Prum. 1967; 13(12): 273-277 | DOI: 10.18832/kp1967034 
není k dispozici
Vývoj technologie československých piv ve srovnání se zahraničím.Recenzovaný článek
V. SEKRT
Kvasny Prum. 1967; 13(12): 278-281 | DOI: 10.18832/kp1967035 
není k dispozici
Analytické hodnoty piv plzeňského typu a jejich vztah k technologii.Recenzovaný článek
G. BASAŘOVÁ
Kvasny Prum. 1967; 13(12): 282-286 | DOI: 10.18832/kp1967036 
není k dispozici



