Kvasný Průmysl, 1972 (roč. 18), číslo 3
Praktické zkušenosti se sledováním biologické trvanlivosti piva.Recenzovaný článek
J. TOLAR, J. ŠAVEL
Kvasny Prum. 1972; 18(3): 52-55 | DOI: 10.18832/kp1972002
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Význam a změny obsahu aminokyselin při výrobě piva.Recenzovaný článek
G. BASAŘOVÁ, I. ČERNÁ
Kvasny Prum. 1972; 18(3): 55-58 | DOI: 10.18832/kp1972003
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Kvasné a skladovacie nádrže vo vinárskom priemysle.Recenzovaný článek
M. VALACHOVIČ, J. JANIGA, J. MARCINA
Kvasny Prum. 1972; 18(3): 58-61 | DOI: 10.18832/kp1972004
není k dispozici
Čištění odpadních vod v kvasném a nápojovém průmyslu.Recenzovaný článek
B. FRANZ
Kvasny Prum. 1972; 18(3): 62-66 | DOI: 10.18832/kp1972005
Abstrakt pouze v jazyce anglickém