Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618
Kvasny Prum. 1994; 40(6): 165-169 | DOI: 10.18832/kp1994012
Čtyři roky praktických zkušeností se sladinovým filtrem 2001 potvrzují jeho kvalitu a vynikající schopnosti. V rychlém procesu, který trvá méně než 2 hodiny, vyprodukuje velmi čirou sladinu. Mezi složením sladiny ze scezovací kádě a sladiny získané filtrem 2001 nejsou podstatné rozdíly. Vysoká kvalita sladiny z filtru 2001 je spojena s vysokou výtěžností, malým množstvím vyslazovací vody a nízkým provzdušněním. Získaná kvalita piva před pasterací i po ní se neliší od kvality piva získané pomocí scezovací kádě.
Zveřejněno: 1. červen 1994