Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1955 (roč. 1), číslo 9

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1955 (roč. 1), číslo 9

    Vývoj sladovnických hvozdů v Československu.Recenzovaný článek

    M. RŮŽIČKA

    Kvasny Prum. 1955; 1(9): 195-197 | DOI: 10.18832/kp1955047  

    Autor článku osvětluje zaměstnancům sladařského průmyslu směry vývoje v konstrukci hvozdů.

    Trvanlivost piva v podzimních měsících.Recenzovaný článek

    F. HLAVÁČEK

    Kvasny Prum. 1955; 1(9): 197-198 | DOI: 10.18832/kp1955048  

    V článku je podán souhrn praktických opatření, jimiž lze zajistit dobrou jakost piva za zhoršených výrobních podmínek.

    Zužitkování aceton-butanolových výpalků.Recenzovaný článek

    J. ROHÁČ

    Kvasny Prum. 1955; 1(9): 198-200 | DOI: 10.18832/kp1955049  

    V článku jsou shrnuty možnosti zužitkování aceton-butalonových výpalků. Zvláštní pozornost je věnována jejich vysoké krmné hodnotě.

    Použití tepla ve vinařské technologii.Recenzovaný článek

    Z. KUTTELVAŠER

    Kvasny Prum. 1955; 1(9): 201-202 | DOI: 10.18832/kp1955050  

    Autor článku podává přehled o vlivu tepla na fysikálně-chemické a organoleptické vlastnosti vín při pasteraci a dlouho trvajícím zahřívání.


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.