Kvasný Průmysl, 1956 (roč. 2), číslo 3
Celostátní soutěž o sladovnické ječmeny v roce 1955.Recenzovaný článek
L. DOHNAL
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 49-50 | DOI: 10.18832/kp1956014
není k dispozici
Zkušenosti z loňské produkce chmele.Recenzovaný článek
A. BRETTSCHNEIDER
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 51 | DOI: 10.18832/kp1956015
není k dispozici
Pivovarské znehodnocení chmele mšicí.Recenzovaný článek
M. HAPALOVÁ-KOTRLÁ
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 52-55 | DOI: 10.18832/kp1956016
není k dispozici
Odrůdy brambor podle složení.Recenzovaný článek
S. KOPAL
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 55-59 | DOI: 10.18832/kp1956017
není k dispozici
Vývoj výroby kyseliny citronové.Recenzovaný článek
Z. FENCL
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 59-61 | DOI: 10.18832/kp1956018
není k dispozici
Kontinuální připouštění husté melasy při lihovém kvašení.Recenzovaný článek
A. MATURA
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 62-63 | DOI: 10.18832/kp1956019
není k dispozici
Jarní práce ve vinicích.Recenzovaný článek
J. PÁTEK
Kvasny Prum. 1956; 2(3): 63-64 | DOI: 10.18832/kp1956020
není k dispozici