Kvasný Průmysl, 1962 (roč. 8), číslo 2
Pivo, produkt mikrobiální činnosti.Recenzovaný článek
F. HLAVÁČEK
Kvasny Prum. 1962; 8(2): 25-28 | DOI: 10.18832/kp1962003
není k dispozici
Analytická kriteria našich a zahraničních chmelů.Recenzovaný článek
M. VANČURA
Kvasny Prum. 1962; 8(2): 28-32 | DOI: 10.18832/kp1962004
není k dispozici
Sladovnický ječmen v ČSSR ve třetí pětiletce.Recenzovaný článek
L. DOHNAL
Kvasny Prum. 1962; 8(2): 33-35 | DOI: 10.18832/kp1962005
není k dispozici
Automatické odpeňovanie při aerobných fermentáciách.Recenzovaný článek
F. VAŇO
Kvasny Prum. 1962; 8(2): 36-39 | DOI: 10.18832/kp1962006
není k dispozici