Kvasný Průmysl, 1964 (roč. 10), číslo 5
Vliv pH při mléčném kvašení na celkovou výtěžnost kyseliny mléčné.Recenzovaný článek
V. KRUMPHANZL, J. DYR, V. KOBR
Kvasny Prum. 1964; 10(5): 98-102 | DOI: 10.18832/kp1964016
není k dispozici
Ideální spotřeba tepla a vzduchu k hvozdění sladu.Recenzovaný článek
T. LEJSEK
Kvasny Prum. 1964; 10(5): 103-105 | DOI: 10.18832/kp1964017
není k dispozici
Regulácia prietoku tekutín plavákovým prietokomerom s fotoelektrickým snímačom polohy plaváka.Recenzovaný článek
F. VAŇO, J. KARABELLI, J. TÓTH, V. SOCHOROVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(5): 105-109 | DOI: 10.18832/kp1964018
není k dispozici
Trvanlivost limonádových sirupů.Recenzovaný článek
L. NOVÁKOVÁ
Kvasny Prum. 1964; 10(5): 109-110 | DOI: 10.18832/kp1964019
není k dispozici