Kvasný Průmysl, 1966 (roč. 12), číslo 1
K některým otázkám pivovarsko - sladařského oboru.Recenzovaný článek
V. SEKRT
Kvasny Prum. 1966; 12(1): 4-6 | DOI: 10.18832/kp1966001
není k dispozici
Mikrobiologická kontrola jakosti piva.Recenzovaný článek
V. BARTL
Kvasny Prum. 1966; 12(1): 7-9 | DOI: 10.18832/kp1966002
není k dispozici
Sledovanie obsahu nukleových kyselín v bunkách pekárskych kvasiniek.Recenzovaný článek
J. ARPAI, D. LONGAUEROVÁ, Z. LEŠKOVÁ, J. TOMIŠOVÁ
Kvasny Prum. 1966; 12(1): 10-12 | DOI: 10.18832/kp1966003
není k dispozici
Príspevok k taxonimickej príslušnosti niektorých vinárskych kvasiniek a príbuzných druhov.Recenzovaný článek
E. MINÁRIK, A. KOCKOVÁ-KRATOCHVÍLOVÁ
Kvasny Prum. 1966; 12(1): 13-15 | DOI: 10.18832/kp1966004
není k dispozici