Kvasný Průmysl, 1967 (roč. 13), číslo 5
Vliv intenzifikace výroby piva na koncepci pivovarů.Recenzovaný článek
F. HLAVÁČEK, M. KAHLER, J. LOOS
Kvasny Prum. 1967; 13(5): 97-101 | DOI: 10.18832/kp1967012
není k dispozici
Provozní zkušenosti s automatickým odpěňovacím zařízením.Recenzovaný článek
J. TOMÍŠEK
Kvasny Prum. 1967; 13(5): 102-104 | DOI: 10.18832/kp1967013
není k dispozici
Nové možnosti pri biologickom odbúraní kyselín v hroznových vínach kvasinkami Schizosaccharomyces.Recenzovaný článek
E. MINÁRIK, A. NAVARA
Kvasny Prum. 1967; 13(5): 104-108 | DOI: 10.18832/kp1967014
není k dispozici
Problémy mikrobiologie a sanitace v nápojovém průmyslu.Recenzovaný článek
V. BARTL
Kvasny Prum. 1967; 13(5): 109-111 | DOI: 10.18832/kp1967015
není k dispozici