Kvasný Průmysl, 1969 (roč. 15), číslo 10-11
Chemie polyfenolových látek (tříslovin) chmelu a jejich pivovarský význam.Recenzovaný článek
J. MOŠTEK
Kvasny Prum. 1969; 15(10-11): 217-222 | DOI: 10.18832/kp1969022
není k dispozici
Předpověď koloidní stability piva.Recenzovaný článek
G. BASAŘOVÁ, M. KAHLER
Kvasny Prum. 1969; 15(10-11): 222-227 | DOI: 10.18832/kp1969023
není k dispozici
Některé zkušenosti s organoleptickým hodnocením nových výrobků.Recenzovaný článek
J. CUŘÍN
Kvasny Prum. 1969; 15(10-11): 228-231 | DOI: 10.18832/kp1969024
není k dispozici
Stanovení nukleových kyselin v krmném droždí vyrobeném z uhlovodíkových substrátů.Recenzovaný článek
M. ŠESTÁKOVÁ
Kvasny Prum. 1969; 15(10-11): 232-238 | DOI: 10.18832/kp1969025
není k dispozici