Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 2
Přednosti a nedostatky slovního hodnocení jakosti piva.Recenzovaný článek
J. CUŘÍN
Kvasny Prum. 1971; 17(2): 29-32 | DOI: 10.18832/kp1971006
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Technologické poznatky z provozu vířivých kádí.Recenzovaný článek
I. HLAVÁČEK, J. PESLER, J. PLEVKA
Kvasny Prum. 1971; 17(2): 33-39 | DOI: 10.18832/kp1971007
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Obecná hlediska pasterace piva a způsoby její kontroly.Recenzovaný článek
J. ŠROGL, L. KOPECKÝ
Kvasny Prum. 1971; 17(2): 39-42 | DOI: 10.18832/kp1971008
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Provozní zkušenosti s průtokovou pasterací piva.Recenzovaný článek
O. POPEL, J. HELLER, V. KONEČNÝ
Kvasny Prum. 1971; 17(2): 42-44 | DOI: 10.18832/kp1971009
Abstrakt pouze v jazyce anglickém