Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 4
Praktické zkušenosti se šrotováním za mokra.Recenzovaný článek
J. CUŘÍN, V. ČERNOHORSKÝ
Kvasny Prum. 1971; 17(4): 73-77 | DOI: 10.18832/kp1971015
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Používání surogátů a enzymových preparátů při výrobě piva - I. část.Recenzovaný článek
G. BASAŘOVÁ
Kvasny Prum. 1971; 17(4): 78-81 | DOI: 10.18832/kp1971016
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Vliv průtoku vzduchu na přenos kyslíku při fermentaci.Recenzovaný článek
Z. AUNICKÝ, F. ŠTROS, R. ZÁBOJNÍK
Kvasny Prum. 1971; 17(4): 84-91 | DOI: 10.18832/kp1971017
Abstrakt pouze v jazyce anglickém