Kvasný Průmysl, 1972 (roč. 18), číslo 7
Praktické poznatky o významu sledování obsahu aminokyselin a aminodusíku při výrobě piva.Recenzovaný článek
G. BASAŘOVÁ, I. ČERNÁ
Kvasny Prum. 1972; 18(7): 145-150 | DOI: 10.18832/kp1972011
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Zhodnotenie metód na stanovenie CO2 v pive.Recenzovaný článek
A. PRÍBELA, K. TOMÁŠEK
Kvasny Prum. 1972; 18(7): 150-154 | DOI: 10.18832/kp1972012
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Průzkum účinnosti stabilizačních nádrží odpadních vod pivovaru a sladovny v Topolčanech.Recenzovaný článek
M. SVOBODA, V. HRDINA
Kvasny Prum. 1972; 18(7): 159-163 | DOI: 10.18832/kp1972013
Abstrakt pouze v jazyce anglickém