Kvasný Průmysl, 1956 (roč. 2), číslo 7
Vliv chmelových furanogenních látek a bílkovin na výrobu piva.Recenzovaný článek
V. SALAČ, M. KOTRLÁ-HAPALOVÁ, M. VANČURA
Kvasny Prum. 1956; 2(7): 146-150 | DOI: 10.18832/kp1956043
není k dispozici
Pasteurace piva.Recenzovaný článek
G. KLAZAR, M. KAHLER
Kvasny Prum. 1956; 2(7): 150-152 | DOI: 10.18832/kp1956044
není k dispozici
Odlučovače přiboudliny u rafinačních přístrojů.Recenzovaný článek
B. MELICHAR
Kvasny Prum. 1956; 2(7): 154-156 | DOI: 10.18832/kp1956045
není k dispozici
Zabránenie zákalom vo vine, ktoré sú spôsobené železom a ostatnými kovmi.Recenzovaný článek
J. FARKAŠ, E. FIALA
Kvasny Prum. 1956; 2(7): 157-159 | DOI: 10.18832/kp1956046
není k dispozici