Kvasný Průmysl, 1957 (roč. 3), číslo 8
Chromatografické stanovení cukrů při pivovarském hlavním kvašení a dokvašování.Recenzovaný článek
J. VLČEK
Kvasny Prum. 1957; 3(8): 169-172 | DOI: 10.18832/kp1957032
není k dispozici
Potřeba láhví při stáčení piva.Recenzovaný článek
K. KRAJNÍK
Kvasny Prum. 1957; 3(8): 173-174 | DOI: 10.18832/kp1957033
není k dispozici
Využití kvasinek z výroby melasového lihu jako pekařského droždí.Recenzovaný článek
J. BARTA, M. ROSA
Kvasny Prum. 1957; 3(8): 178-180 | DOI: 10.18832/kp1957034
není k dispozici
Použitie izolátora pri selekcii kvasiniek.Recenzovaný článek
J. ARPAI, V. STUCHLÍK
Kvasny Prum. 1957; 3(8): 182-184 | DOI: 10.18832/kp1957035
není k dispozici