Vydává Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.

Kvasný průmysl

Lípová 15, 120 44 Praha 2 | Email: kvas@beerresearch.cz | Tel.: +420 224 900 129 | Fax: +420 224 290 618

  • Zaměření
  • Kontakt
  • Historie časopisu
  • Poděkování

  • Aktuální číslo Archiv Hledání
  • Přihlásit

  • Publikace vydané VÚPS
    ESCI button Crossref logo

    Partneři časopisu



    Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 1

    Obsah čísla Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 1

    Kvalita odrůd československých ječmenů a sladů v porovnání se zahraničními odrůdami.Recenzovaný článek

    A. DOLEŽALOVÁ, H. VRTĚLOVÁ

    Kvasny Prum. 1971; 17(1): 5-10 | DOI: 10.18832/kp1971001  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém

    Metodika stanovení stupně prokvašení a jeho ovlivnění technologickým postupem.Recenzovaný článek

    H. VRTĚLOVÁ, A. DOLEŽALOVÁ, M. TRKAN

    Kvasny Prum. 1971; 17(1): 10-13 | DOI: 10.18832/kp1971002  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém

    Nové typy adsorpčních prostředků.Recenzovaný článek

    J. HUMMEL

    Kvasny Prum. 1971; 17(1): 13-16 | DOI: 10.18832/kp1971003  

    The author specifies the requirements to be silica gels for brewing industry and evaluates briefly the ion exchanging from   recently discovered deposits. One of them can be recomended / owing to its chemici composition / as suitable foe breweries.

    Využití plynové chromatografie v pivovarství.Recenzovaný článek

    M. KAHLER

    Kvasny Prum. 1971; 17(1): 16-17 | DOI: 10.18832/kp1971004  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém

    Ekonomický pohled na možnosti uplatnění koncentrátu mladiny v pivovarství.Recenzovaný článek

    J. KURZ

    Kvasny Prum. 1971; 17(1): 18-20 | DOI: 10.18832/kp1971005  

    Abstrakt pouze v jazyce anglickém


    Sdílet...
    © 2025 Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
    Powered by peer review management and editorial system Actavia.