Kvasný Průmysl, 1971 (roč. 17), číslo 1
Kvalita odrůd československých ječmenů a sladů v porovnání se zahraničními odrůdami.Recenzovaný článek
A. DOLEŽALOVÁ, H. VRTĚLOVÁ
Kvasny Prum. 1971; 17(1): 5-10 | DOI: 10.18832/kp1971001
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Metodika stanovení stupně prokvašení a jeho ovlivnění technologickým postupem.Recenzovaný článek
H. VRTĚLOVÁ, A. DOLEŽALOVÁ, M. TRKAN
Kvasny Prum. 1971; 17(1): 10-13 | DOI: 10.18832/kp1971002
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Nové typy adsorpčních prostředků.Recenzovaný článek
J. HUMMEL
Kvasny Prum. 1971; 17(1): 13-16 | DOI: 10.18832/kp1971003
The author specifies the requirements to be silica gels for brewing industry and evaluates briefly the ion exchanging from recently discovered deposits. One of them can be recomended / owing to its chemici composition / as suitable foe breweries.
Využití plynové chromatografie v pivovarství.Recenzovaný článek
M. KAHLER
Kvasny Prum. 1971; 17(1): 16-17 | DOI: 10.18832/kp1971004
Abstrakt pouze v jazyce anglickém
Ekonomický pohled na možnosti uplatnění koncentrátu mladiny v pivovarství.Recenzovaný článek
J. KURZ
Kvasny Prum. 1971; 17(1): 18-20 | DOI: 10.18832/kp1971005
Abstrakt pouze v jazyce anglickém