Kvasný Průmysl, 1965 (roč. 11), číslo 4
Kontinuální výroba sladu II. Vývin tepla při klíčení a sladovací ztráta.Recenzovaný článek
J. VOBORSKÝ
Kvasny Prum. 1965; 11(4): 75-77 | DOI: 10.18832/kp1965010
není k dispozici
Vplyv čistej kultúry a zmesi čistých kultúr kvasiniek na kvasenie hroznového muštu.Recenzovaný článek
E. MINÁRIK
Kvasny Prum. 1965; 11(4): 82-85 | DOI: 10.18832/kp1965011
není k dispozici
Ultrafiltry Synthesia (UFS) - moderní mikrobiologická metoda v potravinářském průmyslu.Recenzovaný článek
M. MERGL
Kvasny Prum. 1965; 11(4): 85-88 | DOI: 10.18832/kp1965012
není k dispozici
Výroba nealkoholických nápojů v SSSR.Recenzovaný článek
V. V. RUDOLF
Kvasny Prum. 1965; 11(4): 89-91 | DOI: 10.18832/kp1965013
není k dispozici